Taboe doorbreken over huiselijk geweld

Al sinds 2012 jaar zet ik mij als 'taboedoorbreker' in voor een onderwerp waarover we het moeilijk vinden om te praten, geweld achter de voordeur.

Waarom ik je meeneem
in mijn persoonlijke verhaal

Want natuurlijk weet ik dat de meeste ‘buitenstaanders’ niet snappen waarom een slachtoffer van huiselijk geweld (te lang) in de relatie blijft. Daarom kan ik je tijdens een lezing als geen ander laten voelen hoe het is om dit mee te maken. Niet alleen mijn woorden maken het duidelijk, het is vooral het gevoel dat je raakt. Daardoor kun je je met meer begrip verplaatsen in de wereld van het slachtoffer, die verstrikt zit in het web van de dader. 

Je leert met andere ogen kijken en alarmbellen en signalen herkennen. Zodat je hem of haar daarna een helpende hand kan bieden. Een lezing inspireert vrouwen (en ook mannen) om ook niet langer over hun huidige situatie of verleden te zwijgen en hulp te zoeken om uit de geweldsituatie te stappen. 

Krachtig kwetsbaar deel ik zo mijn ervaringen, om te laten zien dat bij een huiselijk geweldsituatie niets is wat het lijkt... 

Media & lezingen ten tijde van de Coronacrisis

Op dit moment verzorg ik de meeste lezingen online via Zoom. Indien aan de RIVM vereisten wordt voldaan is een lezing op locatie ook mogelijk. Als je contact met me opneemt kunnen we de mogelijkheden voor een lezing, workshop of interview bespreken.

Hieronder zie je een paar hoogtepunten van de talloze lezingen, workshops en interviews die ik de laatste jaren heb gegeven.


In 2012 was ik te gast bij Humberto Tan.

 
 

In 2015 ben ik door Rob Kamphues geïnterviewd.

 
 

In 2019 ben ik geïnterviewd voor de Libelle.

dit artikel volgt nog

Heb je belangstelling voor een lezing, workshop of interview?
Neem dan contact met ons op!

Gebruik het formulier hieronder,
of bel ons op 06 - 5466 2099.