Op weg naar een nieuwe toekomst en
weer Blij zijn

Als je eenmaal uit de geweldsituatie bent gestapt is het tijd voor herstel. Mogelijk ben je enorm in de war. Je snapt niet wat er is gebeurd. En hoe je ooit je leven weer op moet pakken. Wanhoop, teleurstelling, angst, eenzaamheid en verwarring voel ik nog als ik terugdenk aan die tijd.

Anita Wix Images

Wat had ik toen graag een vrouw gesproken die dit alles al achter de rug had en er sterker uit was gekomen. Die mij had kunnen helpen mijn uitzichtloze gevoel om te keren naar een zonnige toekomst. Iemand waaraan ik kon zien hoe goed het leven weer kan zijn.

Nu kan ik die vrouw voor jou zijn

Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik je helpen weer een positief zelfbeeld te krijgen. Ik kan je leren om weer met voldoende energie en een positieve houding aan de dag te beginnen. Om een visie op je toekomst te ontwikkelen, om te worden wie jij graag wilt zijn. Daar werken we in concrete stappen naartoe, zodat jij weer autonoom, veerkrachtig, stralend en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Een metamorfose van slachtoffer naar heldin en van kwetsbaar naar krachtig kwetsbaar.

In de video die is gemaakt voor RTL Lifestyle 
krijg je een indruk van mijn coaching

 
 

Gaan we samen aan de slag?
Neem dan contact met mij op!

Gebruik het formulier hieronder,
of bel ons op 06 - 5466 2099.

Website Lead